GELECEĞE UMUT DİK

01.05.2022 260

Bu projede geleceğe umut ile bakabilmeleri için gençlerin neler yapması gerektiğini öğretmek amaçlanmıştır. Farkındalıklarını arttırmak amacıyla planlanan etkinlikler proje kapsamında uygulanacaktır. Çevre duyarlılığı kazandırmak, çevreyi korumanın önemi, geri dönüşüm, atıkların ayrıştırılarak yeniden kazandırılması, ağaç dikilmesi, bilgi teknolojilerinin güvenli kullanımı, web 2 araçlarının kullanımın öğrenilmesinin sağlanması, öğrenciler arasında işbirliği gerçekleştirilmesi vb. etkinlikleri içermektedir.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmenlerinden Memnune Çevirgenoğlu ve Nimet Çeken Ak danışmanlığında yürütülen projede okulumuzdan 10.ve 11.sınıflardan toplam 8 öğrenci yer almaktadır. İlçemiz genelinde farklı lise türlerinden 10 öğretmen ve 40 öğrenci projeyi yürütmektedir.

 

 

 

PROJE LOGOMUZ

 

ÇEVREYİ KORUMANIN ÖNEMİ VE ÇÖPLERİMİZİ (ATIKLARI) DOĞRU ATALIM KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.GERİ DÖNÜŞÜM DUYARLILIĞI KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURULDU.

 

ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA ORMAN İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEMİN EDİLEN 13 FİDANIMIZ OKULUMUZ BAHÇESİNDE; OKUL MÜDÜRÜMÜZ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE EKİLDİ.

 

 

MEYVE KABUKLARINDAN KOMPOST YAPILDI

 

NASIL ÇEVRECİ OLUNUR?